ул. Стефан Пешев 78
Севлиево,
България
25.0961028
43.0278984
UserLikes
Име: КЛИНИКА АКТА МЕДИКА
Адрес: Севлиево, ул. Стефан Пешев 78
Телефони: text to image
Факс: text to image
Уеб сайт: http://www.aktamedika.org
E-mail: text to image
Отрасъл: Болници
Дейност:

Специализирана хирургична и ортопедо-травматологична болница

Ключови думи: медицина, ендоскопия, безкръвни операции, операции, иновазивна хирургия

За нас

От 2000 г до момента успешно се реализира модел за частно здравеопазване в клиника АКТА МЕДИКА Севлиево. Затворен цикъл на обслужване. Пациентите имат възможност под един покрив за максимално кратко време да получат високо-качествено обслужване.


Качествено обслужване може да се осигури само от хората. Ето защо за нас служителят е вътрешен клиент и той е не по-малко важен от пациента. Благодарение на хората, с техните

КЛИНИКА АКТА МЕДИКА
професионални и личностни качества Ние можем да осигурим очакваното от пациента ниво на обслужване и дори да надхвърлим неговите очаквания, което е и наше стратегическо намерение.


Клиниката започва дейността си с началото на здравната реформа в България. През периода 2000 - 2008 г. непрекъснато се разширява пакета от предлагани медицински услуги.
Общо практикуващите ни лекари обслужват почти 90% от селското населе

КЛИНИКА АКТА МЕДИКА
ние на Община Севлиево, чрез мрежа от Селски здравни участъци.


Профилактичната дейност е изнесена до пациента, което е максимално улеснение за него. По предварителен план се осъществяват профилактични дейности, като на място се oсигурява екип от лекар, медицинска сестра и медицински лаборант. Това гарантира качественото и навременно осъществяване на профилактична дейност и носи добавена стойност за нашите пациенти.
 
Открийте ни в Google+