МБАЛ ПРОФ Д-Р ПАРАСКЕВ СТОЯНОВ

МБАЛ ПРОФ Д-Р ПАРАСКЕВ СТОЯНОВ

ул. Д-р Съйко Съев 27
Ловеч,
България
24.7050942
43.1327848
UserLikes
Име: МБАЛ ПРОФ Д-Р ПАРАСКЕВ СТОЯНОВ
Адрес: Ловеч, ул. Д-р Съйко Съев 27
Телефони: text to imagetext to imagetext to imagetext to imagetext to imagetext to imagetext to image
Факс: text to image
Уеб сайт: http://www.mbal-lovech.com
E-mail: text to image
Отрасъл: Болници
Дейност:

Многопрофилна болница за активно лечение

Ключови думи: кардиологично отделение, болница ловеч, мбал ловеч, гастроентерологично отделение, ендокринологично отделение

За нас

МНОГОПРОФИЛНА БОЛНИЦА ЗА АКТИВНО ЛЕЧЕНИЕ ПРОФ Д-Р ПАРАСКЕВ СТОЯНОВ - гр. Ловеч предлага качествена и достъпна стационарна помощ, насочена към диагностика и активно лечение, възстановяване и укрепване на здравето на населението, снижаване на заболеваемостта и смъртността и подобряване качеството на живота на хората, живеещи на територията на град Ловеч. 

Цялостната дейност на МБАЛ Ловеч е насочена към запазване на водещо място в областта на многопрофилна стационарна дейност за активно лечение на територията на град Ловеч чрез: 
- Екип от висококвалифицирани медицински специалисти; 
- Взаимодействие и сътрудничество с лечебни и здравни заведения за първична и специализирана извънболнична медицинска помощ, болнична помощ, обществена профилактика и санитарен контрол, с НПО за социални дейности и други институции; 
- Инвестиране на ресурси в медицинска апаратура и технологии, които осигуряват постигането на високите стандарти в болничната помощ. 
Към МБАЛ Ловеч работи отделение за трансфузионна хематология, обслужващо лечебните заведения от областта. В МБАЛ Проф.д-р П.Стоянов АД - гр. Ловеч денонощно работят дежурни екипи. 

Приемът на спешните случаи се извършва 24 часа в денонощието, а на останалите пациенти в приемно консултативните кабинети. Болничните стаи са с по 2 и 3 легла. 

Лечебното заведение се явява естествен специализиран център за оказване на болнична помощ на пациенти от града и прилежащите към него общински центрове. 

МБАЛ Проф. д-р Параскев Стоянов АД гр.Ловеч е с много добро разположение, добра осигуреност с всички основни и необходими компоненти на материалната инфраструктура. 
Най-ценната част от ресурсите на болницата е висококвалифицирания медицински персонал. 
МБАЛ - Ловеч е член на РСБ Стара планина от 2001 г.





 

Открийте ни в Google+