бул. Пенчо Славейков 2
София,
България
23.3260106
42.6964917
UserLikes
Име: МБАЛ БОЛНИЦА ЕВРОПА
Адрес: София, бул. Пенчо Славейков 2
Телефони: text to image
Уеб сайт: http://bolnicaevropa.bg
E-mail: text to image
Отрасъл: Болници
Дейност:

Специализирана извънболнична медицинска помощ, качествени прегледи и изследвания

Ключови думи: болница европа, здравеопазване, медицински център, гастроентерология, травматология

Сподели във Facebook




За нас

Болница Европа работи с висококвалифициран екип от специалисти, които притежават богат опит в сферата на здравеопазването. Болницата разполага с изграден медицински център – Европейско здраве, който осъществява специализирана извънболнична медицинска помощ, качествени прегледи и изследвания.


МБАЛ Болница ЕВРОПА е открита през 2013г. Оборудвана е с нова модерна лечебно-диагностична апаратура. Разполага с отделения по ортопедия и травматология; миниинвазивна и лапароскопска хирургия; отделение по гастроентерология, три модерни операционни зали и отделение по физиотерапия и рехабилитация със салон по кинезитерапия.


Ние работим професионално за Вашето по-добро здраве.


Болницата разполага със съвременна добре оборудвана реанимация. Чрез специализациите на своя екип и модерната апаратура, болница Европа предлага на своите пациенти най - съвременното лечение. За добрия лечебен ефект и комфорт на пациентите в лечебното заведение помага и екипа от специалисти по здравни грижи, който обгрижва с внимание и компетентност всеки пациент. Стремежа на ръководството на болницата и на работещите в отделенията специалисти е да създаде усещане за комфорт и сигурност на постъпилите при нас за лечение.


В болницата е разкрит спешен травматологичен кабинет.

 
Открийте ни в Google+