Коматевско шосе 79
Пловдив,
България
24.7177153
42.1227709
UserLikes
Име: УМБАЛ ЕВРОХОСПИТАЛ ПЛОВДИВ
Адрес: Пловдив, Коматевско шосе 79
Телефони: text to image
Уеб сайт: http://www.eurohospital.bg
E-mail: text to image
Отрасъл: Болници
Дейност:

Университетска многопрофилна болница за активно лечение и медицински център Еврохоспитал Пловдив

Ключови думи: университетска многопрофилна болница пловдив, медицински център пловдив, лаборатория пловдив, микробиология пловдив, аптека пловдив

За нас

УМБАЛ ЕВРОХОСПИТАЛ Пловдив приема първите си пациенти през м. март 2012 г. Тя е една от новите, модерни болници в Южна България и разполага с най-съвременна апаратура на водещи световни фирми. При нас работят изявени и доказали се в своята област специалисти. Пациентите се настаняват в нови, широки и уютни стаи със самостоятелни санитарни възли, кабелна телевизия и безжичен интернет. В сградата на болницата има аптека и кафе – магазин, които са на разположение на пациентите и посетителите. Сградата на болницата е специално проектирана за многопрофилна болница и медицински център, като са спазени всички изисквания за такъв тип лечебно заведение. Това позволява да подсигурим удобство и уют на нашите пациенти. Болницата е разположена на 4 етажа, с над 160 болнични легла и 5 операционни зали, оборудвани с техника от най-висок клас. В отделението по вътрешни болести има 66 легла, разпределени по кардиологични,  нефрологични, хематологични, гастроентерологични и ревматологични  заболявания. Отделението разполага с 4 ендоскопски зали, в които  се провеждат високо технологични изследвания и методи на лечение – ендоскопска ретроградна холангио-панкреатография, ендоскопска екстракция на камъни от жлъчните пътища, стентиране на същите, дрениране на кисти на задстомашната жлеза, методи които до момента са слабо застъпени в Южна България. Отделението по  анестезиология и интензивна терапия разполага с 6 легла и с необходимата апаратура за мониториране и поддържане на жизнените функции на пациентите.


Отделението по хирургия разполага с 32 легла, а отделението по   ортопедия с 59  легла. Тези отделения са с най-високото ІІІ-то ниво на компетентност, което позволява да се извършват средно  тежки и тежки операции, както по конвенционален, така и по лапароскопски безкръвен метод, включително и на тумори на храносмилателната система. УМБАЛ Еврохоспитал е първата болница в страната,  която въведе програма за лечение на перитонеална карциноматоза чрез Хипертермична интраперитонеална химиотерапия /HIPEC/. Екипът на д-р Николай Белев, дм, лекува вече десетки пациенти по този метод.  Клиничните изпитания доказват, че процедурата  HIPEC е изключително ефективна и дава огромен шанс на пациентите да се излекуват и да живеят по-дълъг и качествен живот.




 
Открийте ни в Google+